Susan

Susan Lanefelt brinner för träning, sund kost och hälsa. Med energi och glädje inspirerar hon människor till ett friskare och gladare liv. ”Det är ditt liv, ditt val, din möjlighet” som Susan själv säger.

Föredrag och uppträdanden

Susan är en omtyckt talare och håller ofta föredrag och seminarer om hälsa och att öka livskvaliteten. Hur skaffar vi motivation att röra på oss? Vilket bränsle ska vi tanka vår kropp med och hur kan vi se livet från den ljusa sidan? Tips och råd till ett sundare, friskare och gladare liv. Inga pekpinnar, bara möjligheter!
Susan leder grupper och förderag, kick-offer och konferenser. Hon är inbokad för flera föredrag nu i höst.

Dansen – förgyller festen och berikar företagseventet

Dansfilm

I TV4 Let’s Dance fick svenska folket möta en ny sida av Susan. Efter programmet har Susan och hennes danspartner Björn Törnblom fortsatt med dansen både privat och som ett lättsamt och lärande inslag på företagsevent och fester. Tillsammans kickar de igång festen samt lär ut på ett enkelt och kul sätt jive, cha cha med mera.

Gympautbildningar och kurser

Tre dagar i veckan leder Susan klasser på Sturebadet city, samt onsdag 09.00 och fredag 09.00 på Miramadi Training på Lidingö.  Kontakta Susan för tider och om hur du bokar.

Och så allt annat på Susans agenda…
Susan anordnar också en hälsoresa vecka 46 varje år till Gran Canaria.