Samarbeten

Sturebadet

Sturebadet har sedan invigningen 1885 varit en plats för bad, motion och bättre hälsa. Här finns bassänger, turkiskt bad, spaanläggning och restaurang. Sturebadet erbjuder många olika behandlingar och träningsformer. Susan har länge samarbetat med Sturebadet (i Sturegallerian) där hon håller gympaklasser.
www.sturebadet.se

MyMOWO

MyMOWO är en streamingtjänst som hjälper dig att träna när och där du vill, helt på dina villkor. Här hittar du roliga och enkla träningspass med fokus på hälsa, välmående och glädje.
www.mymowo.com

Nannic Sverige

NBE 1000, 5000 och Deep skin är unika hudvårdsprodukter från hälso- och skönhetsföretaget Nannic. ”Det här är något nytt som har kommit in i mitt liv för att stanna. Att få uppleva möjligheten att bli vackrare dag för dag på ett naturligt och härligt sätt är en fantastisk känsla.”, säger Susan Lanefelt som använder produkten och berättar varmt om dess positiva effekter.
http://www.nannic.se

Miramadi Training

Miramadi erbjuder en personligare känsla med toppfräsch lokal med gruppträning, gym, personlig träning och massage.
Här är Susan instruktör onsdag och fredag kl 09.00.
www.miramadi.se

MarieLouise Falk

Mental coach, personlig tränare, massör, terapeut,  aerobic-,  gympa- och spinninginstruktör. MarieLouise är entusiasmerande och drivande och har ett brinnande engagemang för människors välbefinnande såväl fysiskt som psykiskt. Tillsammans anordnar vi hälsoresor på Gran Canaria.
www.marielouisefalk.com

Smultron Förlag

Smultron Förlag vill uppmuntra barn och deras vuxna att vara snälla mot varandra, sina vänner och medmänniskor. Alla är lika mycket värda, man ska vara snäll mot varandra och man ska våga tro på sig själv. Det är vad Smultron vill förmedla genom sin utgivning.
Tillsammans med Smultron Förlag har jag tagit fram appen Sussi Kanin. En gympingapp för barn. Med den vill vi inspirera barn att hoppa och skutta från tidig ålder. Mår kroppen bra mår knoppen bra och mår man bra själv är det lättare att vara snäll mot både sig själv och andra. Läs gärna mer på
www.smultronforlag.se

BoneWarmers

Ny samarbetspartner för mig är BoneWarmers – ett nystartat företag som tagit fram Sverigedesignade benvärmare och handledsvärmare. Supersnygga, läckra och sköna till träning, vardag och fest! Gå gärna in och följ @bonewarmers på Instagram eller spana in deras hemsida.
www.bonewarmers.com