Samarbeten

Sturebadet

Sturebadet har sedna invingningen 1885 varit en plats för bad, motion och bättre hälsa. Här finns bassänger, turkiskt bad, spaanläggning och restaurang. Sturebadet erbjuder många olika behandlingar och träningsformer. Susan har länge samarbetat med Sturebadet (i Sturegallerian och Haga) där hon håller gympaklasser.
www.sturebadet.se

Grace Wellness

Grace Wellness är kosttillskott anpassade för en vardag som snurrar allt fortare. Grace är ett enkelt komplement till våra ökade behov av att må bra, hålla oss i form och äta sunt. I produktserien finns redan kosttillskott för fettförbränning, ökad mättnadskänsla samt vitaminer och mineraler som är förutsättningar för ett gott och hälsosamt liv.
www.gracewellness.se

Keepitup

Keepitup är ett svenskt exklusivt varumärke med högkvalitativa produkter för träning och aktiv fritid. Att se bra ut och känna sig bekväm i ett högt tempo är för de flesta av oss kvinnor viktigt. Det är en del av helheten i ett välmående för både kropp och själ.
www.keepitup.se

Cosmetiqann

NBE 500 är en ny unik hudvårdsprodukt från hälso- och skönhetsföretaget Cosmetiqann. ”Det här är något nytt som har kommit in i mitt liv för att stanna. Att få uppleva möjligheten att bli vackrare dag för dag på ett naturligt och härligt sätt är en fantastisk känsla.”, säger Susan Lanefelt som använder produkten och berättar varmt om dess positiva effekter.
http://www.cosmetiqann.se

Attract

Attract frmaställer olika produkter med idén att öka välbefinnandet genom att motverka stress och ge mental och fysisk återhämtning. De har massagefåtöljer, massagemadrasser, kuddar, promenadband med mera.
www.attract.nu

Kroppsterapiskolan Gran Canaria och Västerås

Kroppsterapiskolans massageterapeut utbildning har sedan starten 1990 varit en av Sveriges ledande massageterapeut- och friskvårdsutbildningar. Utbildningen finns på Gran Canaria, i Västerås och i Göteborg.
kroppsterapiskolan.com

MarieLouise Falk

Mental coach, personlig tränare, massör, terapeut,  aerobic-,  gympa- och spinninginstruktör. MarieLouise är entusiasmerande och drivande och har ett brinnande engagemang för människors välbefinnande såväl fysiskt som psykiskt. Tillsammans anordnar vi hälsoresor på Gran Canaria.
www.marielouisefalk.com

Smultron Förlag

Smultron Förlag vill uppmuntra barn och deras vuxna att vara snälla mot varandra, sina vänner och medmänniskor. Alla är lika mycket värda, man ska vara snäll mot varandra och man ska våga tro på sig själv. Det är vad Smultron vill förmedla genom sin utgivning.
Tillsammans med Smultron Förlag har jag tagit fram appen Sussi Kanin. En gympingapp för barn. Med den vill vi inspirera barn att hoppa och skutta från tidig ålder. Mår kroppen bra mår knoppen bra och mår man bra själv är det lättare att vara snäll mot både sig själv och andra.
Läs gärna mer på www.smultronforlag.se