Sluta aldrig med något som är kul! Sluta aldrig med något som du är bra på!

Full fart framåt ! Mitt liv ser ungefär ut som vanligt – saknad och tillförsel är livets gång! Vi kan råka ut för olika saker i våra liv – bra och dåliga. Vad jag kan känna med stor tacksamhet är att mår du bra i kropp och själ, vårdar och sköter du om den kropp du fått, ökar möjligheterna att klara av livets olika ups and downs.

Jag kör normalt ungefär 10 pass i veckan – jag växlar mellan underbara Sturebadet City, Floras Kulle i Humlegården samt på Miramadi Training på Lidingö – underbart att återigen få leda gympingen på mitt gamla gym på Lidingö.

I nuläget leder jag pass följande tider och platser: Måndag & onsdag kl 13:00 på Floras Kulle i Humlegården, tisdag & torsdag kl 10:00 och 11:00 i Sturebadet, och onsdag & fredag morgon klockan 9:00 finns jag på Miramadi Trading, vid Kottlasjön på Lidingö. Välkommen!

 

Lite nytt i mitt liv är att jag börjat spela piano och bridge. Så roligt och spännande! Och så medverkar jag i initiativet ”100 Trappsteg Varje Dag”, som hjälper oss att få bättre kondition, ökad styrka och att må bättre! Målet är att ta minst 100 trappsteg varje dag. Initiativtagare är Mattias Sunneborn och Jenny Åkervall.

Nytt i mitt liv

Nya samarbetspartners som MyMOWO. Där jag spelat in 2 stycken 30-minuters samt 15-minuters och 5-minuters träningsprogram online, och flera är på gång. Det är bara att ladda ner på Mymowo.com

Ny samarbetspartner är också BoneWarmers – ett nystartat företag som tagit fram Sverigedesignade benvärmare och handledsvärmare. Supersnygga, läckra och sköna till träning, vardag och fest! Gå gärna in och följ @bonewarmers på Instagram, ochspana in deras hemsida www.bonewarmers.com.

 

Så har jag även fått möjlighet att göra gymping och lite annat roligt för dom små 3 till 7 år. Sussi kanin appen. Sök på App Store: Sussi Kanin. Alla ska vara med och ha kul tillsammans!

Dagarna rullar på med träning, hundpromenader, dom glada barnbarnen, tennis och DANS. Tänk att jag fortfarande får dansa med min danspartner från Lets Dance Björn Törnblom, dock långt mellan bokningarna. Det gäller att hålla igång och vara beredd i fall man behöver gå ned i spagat…

Plocka guldkorn överallt och lägg dom i din lilla påse, ge till dig själv och till andra när det behövs.

Hälsningar Susan

Comments are closed.