Grace Wellness

Grace Wellness är kosttillskott med ett välbalanserat komplement till näringsriktig kost och motion. Som ambassadör är Susan ansikte utåt och en inspirationskälla i framtagning av nya produkter.

Bredspektrum Antioxidant är ett kosttillskott med en mängd olika antioxidanter från vitaminer, mineraler, grönsaker och frukter. Tillsammans bidrar de till att skydda kroppens celler mot angrepp från de fria radikalerna, som hela tiden bildas under ämnesomsättningsprocessen.

Parallellt med sin antioxidativa förmåga har vitaminerna och mineralerna i Bredspektrum Antioxidant också sin normala fysiologiska funktion i kroppen. Vitaminer och mineraler är essentiella näringsämnen, som kroppen hela tiden behöver ett tillskott av för sin normala funktion. Ofta slarvar vi ibland med kosten och då kan vi få i oss för lite vitaminer och mineraler. I ett sånt läge är Bredspektrum Antioxidant ett komplement. Om vi utsätter vår kropp för stora ansträngningar ifråga om miljö eller hårt kroppsligt arbete genom till exempel motion eller idrott ökar också behovet av såväl vitaminer som mineraler.

Grace Wellness finns att köpa på www.gracewellness.se som enskilda produkter eller i abonnemangsform.
Grace Wellness